Siirry sisältöön

Feather On The Move

Hei! Olen AaKoo, seikkailumielinen intiaanisielu, joka näkee elämän valokuvina. Näin ollen tämä sivusto pitää sisällään visuaalisen viestinnän ilotulitusta ja tarinankerrontaa ’sulkajalan’ näkökulmasta.

Valokuvaus on ollut intohimoni siitä lähtien, kun pienenä jaksoin pitää kamerasta kiinni. Muutama vuosi sitten oma intohimoni kauniiden hetkien ikuistamisesta kasvoi siihen pisteeseen, että perustin v. 2018 toiminimen Feather On The Move valokuvaus- ja markkinointipalveluiden sekä graafisten töiden innoittamana ja sitä polkua olen nyt rakentamassa vahvemmin osaksi arkeani.

Olen vuosien varrella valokuvannut kaikkea tilakuvauksista tapahtumiin ja perhetilaisuuksiin sekä yrityksen henkilökuviin ja opiskellut valokuvauksen lisäksi graafista suunnittelua sekä työskennellyt markkinoinnin parissa useamman vuoden. Kun tarvitset reipasotteisen valokuvaajan taltioimaan sinulle, yrityksellesi tai perheellesi tärkeät hetket ja/tai henkilöt tai tarvitset apua visuaalisen ilmeen tai yrityksesi markkinoinnin parissa, laita viestiä osoitteeseen featheronthemove@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: