Siirry sisältöön

Feather On The Move

Hei, Olen Anna-Kaisa ”AaKoo” Noki-Helmanen. Asun Tampereella ja rakastan värejä, liikettä ja elämän pieniä hetkiä. Sivusto pitää sisällään visuaalisen viestinnän ilotulitusta ja tarinankerrontaa mun näkökulmasta.

Valokuvaus on ollut intohimoni siitä lähtien, kun pienenä jaksoin pitää kamerasta kiinni. Muutama vuosi sitten oma intohimoni kauniiden hetkien ikuistamisesta kasvoi siihen pisteeseen, että perustin v. 2018 toiminimen Feather On The Move valokuvaus- ja markkinointipalveluiden innoittamana ja sitä polkua olen nyt rakentamassa vahvemmin osaksi arkeani.

Olen kartuttanut työkokemustani media-alalta yli 15 vuoden ajalta, ja viime vuosina erikoistunut tanssin, kulttuuri- ja yritystapahtumien sekä henkilökuvien valokuvaamiseen. Lisäksi minulta voit tilata myös markkinoinnin ja graafisen suunnittelun palveluita.

Kun tarvitset reipasotteisen valokuvaajan taltioimaan sinulle tai yrityksellesi erottuvat markkinointikuvat tai tarvitset apukäsiä yrityksesi markkinoinnin parissa, laita viestiä osoitteeseen featheronthemove@gmail.com

Feather On The Move
Anna-Kaisa Noki-Helmanen
featheronthemove@gmail.com
Lapintie 9 B 28, 33100 Tampere
Y-tunnus: 2877840-4

%d bloggaajaa tykkää tästä: