Siirry sisältöön

1-vuotispäivä ja yllätysarvonta!

Vuosi sitten tartuin kynään ja päätin jahdata matkailuun ja kirjoittamiseen liittyvää unelmaani. Se meni yhdessä hujauksessa ja ehdin päästä vasta alkuun. Vielä on lukuisia matkakertomuksia jaettavana ja uusia seikkailuja suunnittelematta. 

1-vuotisjuhlan kunniaksi minulla on teille rakkaat lukijat yllätys. Ensi viikolla on jokaisen inspiraatiota hapuilevan matkailijan unelma – matkamessut Helsingissä. Siellä toinen toistaan houkuttelevampi ständi kutsuu tutustumaan mitä värikkäämpiin ja eksoottisempiin maailman maihin, kuitenkaan klassikkokihteita unohtamatta, monien hyvien tarjousten siivittämänä. Niistä kekkereistä ei kannata pysytellä poissa, sillä tänä vuonna teemoina lavoilla on muun muassa aktiivimatkailu, luonnossa vaeltaminen niin täällä kotisuomessa kuin peräti sademetsissä ja monen matkailijan unelma -maailmanympärimatkat. Vuoden 2017 partnerimaa on Turkki ja toki Suomi100 näkyy myös vahvasti messuilla.

Ja mitenkäs matkamessut liittyvät yllätykseeni? Yleensä päivänsankari saa lahjoja, mutta nyt päivänsankari eli Feather On The Move haluaa antaa lahjan yhdelle lukijalle. Kommentoi alle, mihin sinä haluaisit matkustaa ja miksi ja voit voittaa 2 hengelle liput Matkamessuille! Vastausaikaa on vain maanantaihin klo. 14:00 asti, joten vastaa samantien ja liput saattavat olla sun. 😉


En malta odottaa, että kohta pääsee kokemaan maailmanympärimatkan ihan vain yksien seinien sisällä. Toivottavasti törmäillään siellä!

– AaKoo

34 replies »

 1. Haaveissa ja vähän suunnitelmissa on tänä kesänä reppureissata itäisessä Euroopassa. On monta muuttujaa, mutta toivottavasti järjestyy! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 2. Haluaisin matkustaa jollekin Kreikan ihanista saarista, jotka ovat osaltani edelleen kokematta. Kreikkalaista ruokaa, aurinkoa, turkoosi meri.. Kyllä keipaisi! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 3. Moneenkin paikkaan haluaisin matkustaa,mutta lähin haave oli Kreetalle.En ole vielä koskaan käynyt missään Kreikan kohteessa,joten siksi.

  Liked by 1 henkilö

 4. Malediivit tai Sansibar on vasta haaveilun asteella. Paratiisirannat + jooga -kombon perässä reissaan ihan mihin hyvänsä! Muutoin tän vuoden matkakalenterissa ainakin Islanti, Irlanti, Liechtenstein ja San Marino (+Minsk Valko-Venäjällä, mikäli vain lupaus viisumipakon poistamisesta toteutuu). Näiden jälkeen olis kaikki Euroopan maat käytynä 🙂

  Liked by 1 henkilö

 5. Ihana arvonta! Itse lähtisin Grönlantiin tai Pohjois Kanadaan. Unelmana päästä joko jäätikkövaellukselle tai valloittamaan suksilla vuoristoja. Jospa löytäisi nyppylän jonka voisi nimetä.
  Hyvää vuosipäivää!

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: