1-vuotispäivä ja yllätysarvonta!

Vuosi sitten tartuin kynään ja päätin jahdata matkailuun ja kirjoittamiseen liittyvää unelmaani. Se meni yhdessä hujauksessa ja ehdin päästä vasta alkuun. Vielä on lukuisia matkakertomuksia jaettavana ja uusia seikkailuja suunnittelematta. 

1-vuotisjuhlan kunniaksi minulla on teille rakkaat lukijat yllätys. Ensi viikolla on jokaisen inspiraatiota hapuilevan matkailijan unelma – matkamessut Helsingissä. Siellä toinen toistaan houkuttelevampi ständi kutsuu tutustumaan mitä värikkäämpiin ja eksoottisempiin maailman maihin, kuitenkaan klassikkokihteita unohtamatta, monien hyvien tarjousten siivittämänä. Niistä kekkereistä ei kannata pysytellä poissa, sillä tänä vuonna teemoina lavoilla on muun muassa aktiivimatkailu, luonnossa vaeltaminen niin täällä kotisuomessa kuin peräti sademetsissä ja monen matkailijan unelma -maailmanympärimatkat. Vuoden 2017 partnerimaa on Turkki ja toki Suomi100 näkyy myös vahvasti messuilla.

Ja mitenkäs matkamessut liittyvät yllätykseeni? Yleensä päivänsankari saa lahjoja, mutta nyt päivänsankari eli Feather On The Move haluaa antaa lahjan yhdelle lukijalle. Kommentoi alle, mihin sinä haluaisit matkustaa ja miksi ja voit voittaa 2 hengelle liput Matkamessuille! Vastausaikaa on vain maanantaihin klo. 14:00 asti, joten vastaa samantien ja liput saattavat olla sun. 😉


En malta odottaa, että kohta pääsee kokemaan maailmanympärimatkan ihan vain yksien seinien sisällä. Toivottavasti törmäillään siellä!

– AaKoo

Julkaissut AaKoo / Feather On The Move

Hei! Olen AaKoo. Valokuvaus on intohimoni ja tarinankerronta visuaalisen viestinnän keinoin elämäntehtäväni. Sivusto pitää sisällään visuaalisen viestinnän tarinankerrontaa 'sulkajalan' näkökulmasta sekä Suomesta että maailmalta. Asustelen Tampereella yhdessä aviopuolisoni Mikon ja Reino-koiran kanssa. Lue lisää minusta Tarinani -välilehdestä.

34 vastausta artikkeliin “1-vuotispäivä ja yllätysarvonta!

 1. Haaveissa ja vähän suunnitelmissa on tänä kesänä reppureissata itäisessä Euroopassa. On monta muuttujaa, mutta toivottavasti järjestyy! 🙂

 2. Matkahaaveita olisi vaikka kuinka paljon, tänä vuonna yritän päästä ainakin Norjaan vuorille ja vuonoille.

 3. Norjaan, vuonoristeilylle! Rakastan upeita maisemia ja kuvista päätellen ne ois siellä…..

 4. Islanti on haaveissa, kerran käynyt, kauniin karut maisemat olisi koettava uudestaan

 5. Minä haluaisin Kuubaan. Erilainen ja erottuva, eniten sinne houkuttaa musiikki

 6. Johkin risteilyalus Elle eri maita kiertämään kiinnostaisi!! Hyvää vuosipäivä!!

 7. Minulla haaveissa Ranska, ei kovin kaukana, mutta maa täynnä historiaa ja mahtavia maisemia.

 8. Haluaisin matkustaa esimerkiksi Kroatiaan, koska en ole siellä koskaan käynyt. Erityisesti kauniit maisemat siellä kiinnostavat.

 9. Haluaisin intiaan! Niin ihan erillainen ja eksoottinen maa!!

 10. Haluaisin matkustaa Mauritiukselle häämatkalle, koska paikka olisi täydellinen häämatkakohteeksi 😍

 11. Haluaisin matkustaa jollekin Kreikan ihanista saarista, jotka ovat osaltani edelleen kokematta. Kreikkalaista ruokaa, aurinkoa, turkoosi meri.. Kyllä keipaisi! 🙂

 12. Juuri nyt minua houkuttaa Vietnami. Jo pelkästään ruokakulttuurinsa puolesta.

 13. Moneenkin paikkaan haluaisin matkustaa,mutta lähin haave oli Kreetalle.En ole vielä koskaan käynyt missään Kreikan kohteessa,joten siksi.

 14. Malediivit tai Sansibar on vasta haaveilun asteella. Paratiisirannat + jooga -kombon perässä reissaan ihan mihin hyvänsä! Muutoin tän vuoden matkakalenterissa ainakin Islanti, Irlanti, Liechtenstein ja San Marino (+Minsk Valko-Venäjällä, mikäli vain lupaus viisumipakon poistamisesta toteutuu). Näiden jälkeen olis kaikki Euroopan maat käytynä 🙂

 15. Välimerelle, tarkemmin Kreetalle, siellä on aina loma onnistunut ja koska lentomatka on lyhyt näin huonokuntoiselle.

 16. Italian matka kesällä, perheloma koska lapset ovat vielä pieniä.

 17. Islantiin, olen suunnitellut meneväni sinne pitemmäksi aikaa tutustumaan maahan, en ole käynyt ennen.

 18. Vietnamiin haluaisin matkustaa ja kierrellä siellä mopon selässä paikkoja. Myös Afrikan savannit kiehtovat 🙂

 19. Ihana arvonta! Itse lähtisin Grönlantiin tai Pohjois Kanadaan. Unelmana päästä joko jäätikkövaellukselle tai valloittamaan suksilla vuoristoja. Jospa löytäisi nyppylän jonka voisi nimetä.
  Hyvää vuosipäivää!

Vastaa