Inspiraatio. Motivaatio. Nautinnollinen elämä.

Minulle on aina ollut tärkeää, että elän täysillä, menneitä liikaa miettimättä, tulevaisuutta liikaa murehtimatta – jo oman terveydenkin vuoksi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisin välinpitämätön tai uhkarohkea. Arkirutiinit ovat tärkeitä, etenkin, jos ne edesauttavat unelmien toteuttamista. Onnekseni olen löytänyt työn, josta nautin ja, jossa voin olla luova, joten se ei ainakaan minun kohdallani ole pakkopullaa, kuten valitettavasti useimmille.

Näin perjantaina aihepiiriin todella sopivan elokuvan, “Walter Mittyn ihmeellinen elämä.” Ihan mieletön elokuva! On hienoa, että ihmiset alkavat havahtumaan, kuinka kallisarvoinen ja lyhyt elämä on. Olen itse kantapään kautta oppinut, kuinka yllätykset (myös ne ikävät) tapahtuvat, kun niitä vähiten odottaa. Elokuva oli todella hienosti toteutettu, sijoitettu henkeäsalpaavan kauniisiin maisemiin niin New Yorkissa, Islannissa, Afganistanissa – aavikosta lumivuorille. Elokuvassa oli todella kauniit värit. Siinä oli myös komediallisia ulottuvuuksia, joka vain hienosti korosti, ettei elämää tule ottaa liian vakavasti. Maailmamme on kyllä todella kaunis, ja näkemisen arvoinen. Todellakin.
Liitteenä elokuvan pidennetty traileri: Extended Trailer – The Secret Life of Walter Mitty

Tässä hetkessä eläminen tuntuu olevan trendikästä, siinä missä vähän vieraammat matkustuskohteet, urheileminen agressiivisimmilla tavoitteilla tai puhtaiden raaka-aineiden käyttäminen ruoanlaitossa. Muodostui elämä sitten, millaisista asioista tahana, on tärkeää nauttia jokaisesta sekunnista, etenkin niistä hyvistä hetkistä.

Julkaissut AaKoo / Feather On The Move

Hei! Olen AaKoo. Valokuvaus on intohimoni ja tarinankerronta visuaalisen viestinnän keinoin elämäntehtäväni. Sivusto pitää sisällään visuaalisen viestinnän tarinankerrontaa 'sulkajalan' näkökulmasta sekä Suomesta että maailmalta. Asustelen Tampereella yhdessä aviopuolisoni Mikon ja Reino-koiran kanssa. Lue lisää minusta Tarinani -välilehdestä.

Vastaa